De Zuidas stond jaren bekend als kantorenlocatie waar bekende bedrijven als ABN-AMRO en Deloitte gevestigd waren. Dankzij de gunstige ligging, dichtbij de binnenstad en op korte afstand van luchthaven Schiphol, heeft de Zuidas zich ontwikkeld tot het internationale zakelijk district van Amsterdam.

Door de jaren heen zijn er steeds meer horecagelegenheden, winkels en culturele voorzieningen bijgekomen. Tegenwoordig is de Zuidas daarom beter bekend geworden als de plek waar wonen, werken en leven samenkomt. Er is meer dan genoeg te beleven in Amsterdam-Zuid. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het wereldberoemde Rijksmuseum of Van Gogh museum, maak een mooie wandeling door het Vondelpark of bezoek de Heineken Experience.

Daarnaast is er op de Zuidas een groot aanbod aan evenementen. Dit komt mede door de RAI. De RAI is een van de meest bezochte beurs- en congreslocaties van Nederland. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto, de trein als de metro. Dit enorme evenementencomplex beschikt over 12 hallen, die weer omringd zijn door verschillende grote en kleine zalen en lounges. Jaarlijks worden hier ruim 70 beurzen en 50 internationale congressen gehouden.

Heeft u een congres in de RAI en wilt u daarna blijven overnachten in Amsterdam, dan is een hotel op de Zuidas ideaal. Een hotel dat op slechts enkele kilometers van de RAI ligt is Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel. Dit hotel heeft 206 luxe hotelkamers die zijn voorzien van alle gemakken. Kies bijvoorbeeld voor een comfortkamer of een penthousesuite met uitzicht over Amsterdam. Geniet na een lange dag van verrassende gerechten in Restaurant Amstelle en breng daarna een bezoekje aan wellness ‘De Tropen’ om geheel tot rust te komen. Sluit de dag af met een cocktail bij het haardvuur in Bar Moqum. Ook voor zaalverhuur in Amsterdam is Van der Valk een goed adres.

Bent u opzoek naar een hotel bij de RAI? Neem dan een kijkje op de website en geniet van de bruisende hoofdstad.

Voor meer info : https://www.vandervalkamsterdam.com/