Peecat
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laatste nieuws over Delta Energie

Wil je overstappen van energieleverancier en bekijk je de opties of wil je je eerste contract afsluiten voor je nieuwe huis? Je kunt onder andere bij Delta Energie terecht voor je energie. Delta Energie is een opkomend bedrijf dat 100% groene stroom opwekt in Nederland en de rest van Europa. Ook jij kunt gebruik maken van deze groene stroom; alleen elektriciteit of in combinatie met gas. Deze keuze kun je zelf bepalen en kiezen op de website van Delta Energie. Welke mogelijkheden heb je nog meer?

 Deze opties heb je bij Delta Energie

Delta Energie benoemt op de website dat zij de meest vaste en goedkope tarieven hanteren. Dit betekent geen onverwachte verhogingen van de energiekosten, zoals dat bij veel andere energieleveranciers wel het geval is. Je kunt zowel kiezen voor een contract van 1 jaar of een contract van 3 jaar. Tijdens deze periode blijven de prijzen hetzelfde en hoef je dus geen hogere nota’s te verwachten. Je kunt er echter ook voor kiezen om een contract aan te gaan  met veel vrijheid. Dit kan dus ook betekenen dat je variabele en tegelijkertijd flexibele prijzen betaalt voor je energie.

 Word je klant bij Delta Energie of niet?

Ben je nog geen klant bij Delta Energie en wil je weten wat de ervaring van anderen is? Lees de ervaringen en reviews van Delta Energie hier. Zo kom je niet voor verrassingen te staan maar weet je direct wat de onafhankelijke mening van andere gebruikers is. Is deze mening overwegend goed of juist slecht? Afhankelijk van dit oordeel kun je bepalen wat voor jou aantrekkelijk is.