Peecat
Image default
Banen en opleidingen

Medewerker bakkerij

Medewerker bakkerij voltijds met snelle opstart (m/v/x)

Functie

We zoeken een agressieve bediende in een bakkerijketen. Je komt te werken in de winkel van Nevele. In de winkel is een theesalon waar mensen kunnen eten en drinken. Je neemt ook deel aan de menigte.

U bent verantwoordelijk voor het verlenen van diensten aan klanten, het op orde houden van de winkel en het aanvullen ervan.

Je verwerkt bestellingen en vervolgacties.

Je verwelkomt klanten met een stralende glimlach

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van verse producten en de werking van kassa’s.

Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de winkel in de ochtend en het legen en onderhouden van de balie in de avond.

Je zorgt er altijd voor dat de balie aantrekkelijk blijft.

Aanbod

U kunt er 100% zeker van zijn dat onze klanten in een prettige sfeer zullen wonen. Managers kennen de mensen heel goed, ze houden van de sfeer in de schuur, maar ze houden het tempo van het werk.

Daarnaast ben je pro rata begonnen, maar na een paar weken zal er een toetsing plaatsvinden met als resultaat een regelmatige salarisverhoging.

Het systeem biedt u een volledig schema, met wekelijkse werkuren van 6.00 uur tot 13.00 uur en nog een week van 12.00 uur tot 19.00 uur. Daarnaast heb je een volledig vrij weekend, terwijl een ander weekend werkt op zaterdag en zondag.

U kunt er zeker van zijn dat u na het succesvol invoeren van de inloopperiode een vast contract krijgt.

Jouw profiel

Verkoopervaring heeft de voorkeur. geen ervaring? Op deze manier is het goed om een ​​sterke interesse in verkoop te hebben.

Je bent leergierig, correct, accuraat, ordelijk en klantgericht.

Je kleedt je netjes en hebt het nodige enthousiasme.

Je bent erg flexibel qua werktijden en taken en je bent op zoek naar een fulltime baan.

U kunt uw eigen vervoer gebruiken om te werken.

Je werkt elke 2 weekenden op zaterdag en zondag, je hebt geen probleem.

Inventaris organiseren en producten weergeven, klanten zijn welkom om producten en diensten te bepalen en suggesties te doen, geld in te zamelen voor de zelfbedieningsafdeling of bestellingen (kleine gebakjes, buffetten, …), winkels te onderhouden, werkbladen en materialen, inventaris te controleren, tekorten te bepalen, Plaats bestellingen, controleer de staat en opslag van bederfelijke producten, verwijder producten die niet langer te koop zijn, verkoop voedsel: chocolade, snoep, verkoop voedsel: bakkerij, verkoop voedsel: snoep

Diploma secundair onderwijs

https://www.jobinhoreca.com/job/q/banketbakkerij.html