Peecat
Image default
Vervoer en transport

Uitstekende service en een snel bezorgproces

Een product bestellen is in een handomdraai gebeurd. Je klikt op het artikel dat je graag aan zou willen schaffen, dat vervolgens in jouw winkelmandje belandt. Dan is het slechts een kwestie van klikken op bestellen en je gegevens invoeren, waarna het wachten geblazen is. Echter, voor VPD begint dan pas het hele bezorgproces. Wij zorgen er namelijk voor dat pakketjes van A naar B gebracht worden én zelfs gemonteerd of geïnstalleerd worden, als de ontvanger dat wenst. Zo kunnen wij elektronica aansluiten op schakelaars en hebben wij kennis over de basismontage van bedden.

Het leveren van de pakketjes kan op verschillende wijzen geschieden. Kies jij bijvoorbeeld voor een express levering, dan zal jouw pakketje binnen vierentwintig uur bij jou bezorgd worden. Onze bezorgers gaan dan als een speer voor jou aan de slag om aan deze wens te voldoen en kunnen zelfs op een specifiek tijdstip bij jou voor de deur staan. Aan de hand van een track en trace code kun jij de chauffeur volgen, zodat jij precies weet wanneer jij het pakje in ontvangst kan nemen. Verder bieden wij een homeservice levering, waarbij wij niet alleen het pakketje op de afgesproken tijd en datum afleveren, maar ook nog eens uitstekende service bieden. Hierbij kun je denken aan de basismontage voor bedden, maar daarnaast ook het omkeren van de draairichting van deuren en het aansluiten van elektronica. Deze service kunnen wij bieden, wegens het feit dat onze chauffeurs niet alleen uitstekend zijn in het besturen van voertuigen maar bovendien kennis hebben van deze installaties en montages.

VPD is één van de beste transportbedrijven belgie en heeft de Logistiek op orde. Wil jij dus met ons de samenwerking aangaan en verzekerd zijn van uitstekende service? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek de website van VPD!

Voor meer info : https://www.vpd.eu/

Gerelateerde artikelen

2de hands wagen verkopen nog makkelijker