Peecat
Image default
Vervoer en transport

2de hands wagen verkopen nog makkelijker

Een 2de hands wagen verkopen is vanaf nu nog makkelijker geworden. Je kunt namelijk je auto ook laten veilen wat een stuk sneller is, en bovendien zorgt voor een hogere prijs op de auto. Kortom een auto verkopen voor meer geld!

 

2de hands sites

Veel mensen maken gebruik van 2de hands sites om een 2de hands wagen te verkopen. Echter zijn 2de hands sites niet altijd even handig. De auto verkopen gaat namelijk niet heel rap, en bovendien krijg je veel onzin biedingen in je mail. Staat er een telefoonnummer bij de advertentie dan wordt je vaak gecontacteerd door handelaren die meteen vragen naar de laagste prijs. Daar zit je als particuliere koper natuurlijk niet op te wachten. Ook komen niet alle potentiële kopers hun afspraken na waardoor je zit te wachten op de afspraak die nooit komt opdagen. 

 

De autoveiling werkt anders

Een 2de hands auto verkopen via een autoveiling werkt anders. Bij de autoveiling hoef je geen verkoopverhaal te schrijven en niet te onderhandelen met handelaren. Bij de autoveiling zijn namelijk alleen erkende autobedrijven aangesloten die reële prijzen bieden en de auto ook daadwerkelijk komen halen wanneer je akkoord gaat met de prijs. Je krijgt alleen het hoogste bod te horen en daar kun je ja of nee tegen zeggen. Geen tientallen mailtjes of telefoontjes dus, maar een mail met het hoogste bod.

 

Een 2de hands auto verkopen aan het hoogste bod

De veiling is een zeer efficiënte manier om een auto te verkopen en een goede prijs te krijgen voor de 2de hands wagen. Er bieden namelijk meer dan 5000 autobedrijven waardoor de prijs snel omhoog loopt. Daardoor ontvang je altijd de beste prijs. 

 

Vrijblijvend bod zonder verplichting

Het hoogste bod is vrijblijvend wat betekent dat je niet verplicht bent de 2de hands auto te verkopen. Je mag ja of nee zeggen tegen het bod. Verkopen is dus niet verplicht. Ga je akkoord met het bod dan is de auto echt verkocht en spreek je met de koper een tijdstip af voor de overdracht. Uitproberen? > autoverkopen24.be

 

Koper komt wagen ophalen

De koper komt de wagen ophalen wanneer je akkoord bent gegaan met de prijs en een afspraak hebt gemaakt. Ook ophalen kost niet want dit zit bij de service in. De koper neemt altijd vervoer mee om de auto te vervoeren. Is de auto kapot vanwege een technisch mankement of schade, dan biedt dat extra uitkomst. Snel van je wagen af zonder gedoe en geen risico.

 

Hoeveel is de auto waard

Benieuwd hoeveel de auto waard is? Daar kun je snel achter komen. Het enige wat je hoeft te doen is de wagen aanmelden op de site van Besteautobod.be. Meld de auto aan en ontvang gratis en vrijblijvend het hoogste bod. Verkopen kan direct als je wilt. Probeer het zelf gerust uit! Je loopt geen enkel risico.

 

Voor meer info :