Peecat
Image default
Woning en Tuin

Een nieuwe eiken vloer

Gaat u binnenkort verhuizen? Is uw huidige vloer toe aan vervanging? Denk dan eens aan een eiken vloer! Met een eiken vloer kan u alle kanten op en zo weet u zeker dat uw nieuwe eiken vloer helemaal naar uw wens wordt. In dit artikel zullen wij u kort toelichten over de mogelijkheden van een eiken vloer en waarom u deze het beste bij Bax Houthandel kan kopen!

Voordelen van een eiken vloer

Er zitten veel voordelen aan een eiken vloer verbonden. Je hebt namelijk heel erg veel keus. Wij bieden de eiken vloer in erg veel kleuren aan, hierdoor zit er altijd wel een vloer bij die past bij uw meubels en bij uw smaak. We kunnen de eiken vloeren in 3 soorten verdelen. We hebben het eiken lamelparket (dat is een vloer met een houten toplaag met daaronder een laag van multiplex) ook hebben we massief houten vloeren wat gemaakt is van 20 mm dik massief hout en als laatste hebben we dan nog de speciale vloeren zoals de hele brede lamelparketten of juist de hele lange, ook hier is weer veel keus in. Door de verschillende afwerkingen aan de vloer wordt elke vloer weer anders. Veel mensen denken dat bij een (eiken) houten vloer vloerverwarming niet mogelijk is. Wij kunnen u vertellen dat dat een fabeltje is! Vloerverwarming kan prima met een (eiken) houten vloer. Ook geeft een eiken vloer veel uitstraling en staat het gelijk al gezellig dan een stel kille tegels.

Waarom bij Bax Houthandel

Nu we u de voordelen van een eiken vloer hebben verteld, gaan we het nu hebben over de voordelen van Bax Houthandel. Bax Houthandel is de goedkoopste in de houten vloeren. Dit komt omdat alle houten vloeren uit onze eigen fabriek in Barneveld komen. Hierdoor zijn onze prijzen voor een houten vloer erg onder de marktprijs omdat wij geen tussenhandel hebben. Ook werken wij niet met acties omdat onze vloeren al de laagste prijs van Nederland hebben. Hierdoor ontstaat er geen verwarring en staan de prijzen voor lange tijd vast.

Neem een kijkje op onze site ( www.baxhouthandel.com) en kijk welke eiken vloer het beste bij u past!

Voor meer info :