Peecat
Image default
Internet marketing

Je positie in Google

Met de digitale tijden van tegenwoordig, is het in deze tijd niet alleen maar belangrijk meer om goed bekend te staan, maar ook ontzettend belangrijk om goed gevonden te worden in Google. Dat lijkt misschien een eenvoudige opgave, maar er komt wel degelijk nog meer bij kijken dan je in eerste instantie misschien zou denken. Daarom kan het een goed idee zijn om aan seo uitbesteden te denken. Door je seo uit te besteden, geef je dit uit handen aan een partij die zich specialiseert in internet marketing diensten en jou kan helpen bij het verbeteren van je vindbaarheid in Google.

Wat er dan gedaan wordt om hoger in Google te komen? Allereerst wordt er gewerkt aan het organische verkeer naar je website, dit is seo of ook wel search engine optimazation. Dit is in principe gratis. Je zorgt ervoor, of het ingehuurde bedrijf doet dit, dat je zoveel mogelijk toewijzende links uitzet op het internet. Hierbij is het heel belangrijk dat je goed oplet dat deze sites relevant zijn voor jouw link. Je wilt dus bijvoorbeeld niet je link op een kapperssite hebben terwijl jij een boekhoudkantoor hebt. Ook is het belangrijk dat de site voldoende goed beoordeeld wordt. Een waardevolle link op zo’n site is meer waard dan vijf links op minder waardevollere sites. Het gaat echt om kwaliteit boven kwantiteit.

Dan heb je ook nog het direct betaalde deel van de Google zoekresultaten, adword. Adwords beheer uitbesteden is ook een goede optie, omdat dit ook specialistisch werk is. Hier betaal je hoe dan ook voor en dan is het natuurlijk fijn als dit gelijk op een goede manier gebeurd zodat je geld goed besteed wordt.

Bovendien deelt Google ook straf uit aan bedrijven die alleen maar ‘spammen’. Linkbuilden is dus nog een stuk minder eenvoudig dan je misschien zou denken.

Voor meer info : http://www.economy.nl