Peecat
Image default
Gezondheid

Mo Farrah

Iedere sportliefhebber, vooral de atletiekvolgers, zal wel eens van Mo Farrah gehoord hebben. De Britse atleet is tweevoudig olympisch kampioen en is in zijn klasse echt een topatleet. Nu ligt hij de laatste tijd erg onder vuur want zijn coach wordt beschuldigd van het aanzetten van zijn atleten tot doping.

Zijn coach is de Amerikaan Alberto Salazar en hij is dus in opspraak gekomen. Omdat Mo Farah altijd met de Amerikaan heeft samengewerkt ligt hij nu ook onder vuur. De Britse atletiekbond ziet zichzelf dan ook genoodzaakt om een onderzoek uit te laten voeren naar Mo Farrah. Een onafhankelijke instantie zal de medische gegevens van de Britse alteet scherp gaan controleren. Hier bij zal er worden gekeken naar bloedwaarden maar ook naar de voedingssupplementen die Mo Farrah jarenlang heeft gebruikt. Het is daarom voor de atleet te hopen dat zijn supplementen niet vervuild zijn. Mo Farrah zal namelijk niet de eerste atleet zijn die door vervuilde supplementen in de problemen komt.

Woont u in Nederland en bent u een professionele sporter dan kun je voor  voedingssupplementen nederland het beste naar een betrouwbaar bedrijf gaan.Voedingssupplementen groothandel Oligo Pharma is een bedrijf wat alleen maar de beste producten verkoopt. Dit bedrijf verkoopt enkel producten van de beste bedrijven en hierdoor ben je ervan gegarandeerd dat je geen vervuilde producten koopt. Heb je bijvoorbeeld last van je gewrichten dan kun je hier ook terecht want het bedrijf verkoopt vele supplementen die helpen de gewrichten soepel te houden. Kijk op de website voor meer informatie over de supplementen die het bedrijf allemaal verkoopt.

We zullen de komende tijd moeten afwachten of er nog wat gaat gebeuren rondom Mo Farrah. Volgens de atleet zelf hoeven we niks te verwachten want hij verzekerd de media dat hij niets met doping te maken heeft.

 

Voor meer info : http://www.oligo-pharma.nl/

Gerelateerde artikelen

Het effect van een detox kuur

aankopen vitamines online

Waarom injectable klinieken de perfect plaats is voor het behandelen van rimpels