Peecat
Image default
Auto

Op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen?

Wel eens aan leasen gedacht? Het leasen van een bedrijfswagen is in veel gevallen namelijk de perfecte optie voor jouw onderneming. Bij het leasen van een bedrijfswagen heb je de auto ter beschikking en mag je deze gebruiken zoveel je wilt. Echter is de auto nog steeds eigendom van het verhuurbedrijf. Zo hoef je niet direct veel geld te investeren in de aankoop van een bedrijfswagen en ben je flexibel: je kunt het leasecontract opzeggen wanneer je wilt. Vooral voor beginnende ondernemers is het kopen van een auto een flinke investering. Leasen is dan een goede optie: je zit nergens aan vast!

Wel de lusten, niet de lasten

Het leasen van een bedrijfswagen maakt het leven van een ondernemer gemakkelijker: je hebt de lusten van het beschikken over een auto, waar en wanneer je maar wilt. Echter hoef je geen rekening te houden met de lasten van het hebben van een eigen auto. Wanneer je een bedrijfswagen huurt krijg je hier automatisch een wettelijk verplichte all-risk verzekering bij. Dit betekent dat mogelijke schade van ongelukken direct gedekt wordt. Daarnaast worden ook alle reparaties aan de auto, zoals de jaarlijkse grote beurt en het maken van kapotte onderdelen, betaald door het verhuurbedrijf. Je weet dus direct waar je aan toe bent en hoeft je nergens meer druk om te maken.

Online een auto vinden bij zakelijk leasen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het vinden van een gepaste bedrijfswagen. Zo kun je langsgaan bij het verhuurbedrijf en zelf rondkijken. Het is mogelijk om verschillende auto’s uit te proberen en zo de best geschikte auto uit te kiezen. Ook is er de mogelijkheid om via de website van de Auto Lease Centrale een bedrijfswagen uit te kiezen. Op deze manier worden er kosten bespaard en kun je gemakkelijk vanuit huis je keuze maken. Voor vragen of advies kun je altijd terecht bij de werknemers van Auto Lease Centrale, zowel face-to-face als telefonisch of via e-mail.

Voor meer info : https://www.zakelijkautoleasen.nl/