Peecat
Image default
Auto

De voordelen van een bestelwagen leasen

Een bestelwagen leasen komt met veel zakelijke voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld iedere maand vooraf al duidelijk wat je aan autokosten kwijt zal zijn. Dit is zeker het geval wanneer je auto compleet verzorgd wordt geleverd door de leasemaatschappij. Dit wordt ook wel operational lease genoemd. Dit is gemakkelijk voor ondernemers omdat dit vooral bij het maken van een begroting niet leidt tot problemen. Het is immers nagenoeg onmogelijk om meer kwijt te zijn dan de maandelijkse leasetermijn die je in je contract hebt laten zetten. Dit kan je bestempelen als een flink voordeel ten opzichte van kopen.

Einde van de waarde

Auto’s die je als ondernemer in eigen bezit hebt brengen ook een risico met zich mee. Op enig moment vertegenwoordigen ze geen waarde meer. Op dat moment heb je er dus eigenlijk niets meer aan. Je hebt ze echter wel nog altijd in bezit. Wanneer je voor leasen kiest is dit flink anders. Dan is het namelijk zo dat aan het einde van het contract, bijvoorbeeld na vier jaar, de auto gewoon teruggaat naar de maatschappij. Soms wordt er wel een optie tot koop in het contract opgenomen. Dan zou je altijd nog kunnen kiezen om de auto langer te houden.

Service en hulp bij volkswagen caddy leasen 

Een leasemaatschappij biedt ook veel extra service die je anders zelf zou moeten regelen. Het nadeel van zelf zaken moeten regelen is dat het tijd kost. Die tijd kan je beter gebruiken om andere zaken te regelen. Bijvoorbeeld zaken die bij het ondernemen horen. Hoe meer tijd je hiervoor vrij hebt, hoe beter dit voor je onderneming is. Het is dus goed om een deel van de zaken, bijvoorbeeld rondom de auto, bij anderen achter te kunnen laten. Dit zit dan ook bij de prijs die je maandelijks betaalt inbegrepen. Zo weet je altijd zeker dat alles rondom je voertuig goed geregeld is.

Voor meer info : https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

Gerelateerde artikelen

Mercedes Citan leasen?

In 1x slagen voor je auto theorie examen

Op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen?