Trekt Zuidelijk Afrika u ook zo enorm? Het is bij uitstek het land om naartoe te gaan in de nabije toekomst! Wilt u een verzorgde reis van begin tot eind zonder onaangename verassingen? Boek dan uw rondreis door Namibië bij Oryx Travel. Uw reis wordt aan de hand van uw voorkeuren en reiservaring samengesteld. Het is immers úw reis. Tijdens de rondreis ervaart u de veelzijdigheid van het land: van uitgestrekte woestijnen tot een overnachting in een luxe lodge en van een ontmoeting met de eerste inwoners van Namibië tot machtige watervallen. Bij Oryx Travel boekt u ook reizen naar andere landen in Afrika. Wat dacht u bijvoorbeeld van een roadtrip langs de Tuinroute in Zuid-Afrika?

Uitstekend verzorgde rondreis langs de Tuinroute in het prachtige Zuid-Afrika

Altijd al een roadtrip willen maken in een 4×4 langs de Tuinroute in Zuid-Afrika? Wilt u graag verblijven in luxe lodges of in een tentje op het dak van de 4×4 auto? Wilt u De ‘Big Five’ of walvissen spotten? Boek dan uw volledig verzorgde rondreis bij Oryx Travel. Men stelt uw reis naar Afrika geheel naar uw wensen samen, zodat uw dromen werkelijkheid worden. Zo is het ook mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië. Iedere reis in het aanbod van Oryx Travel brengt u naar prachtige stranden, indrukwekkende natuurlandschappen en tijdens iedere reis maakt u kennis met de culturen in het prachtige Afrika. Spot wilde dieren in Namibië!

De mooiste stops langs de Tuinroute in Zuid-Afrika

Een van de vele prachtige manier op het land Zuid-Afrika te ontdekken, is door een trip op de weg te maken langs de Tuinroute aan de zuidkust van Zuid-Afrika. Deze kustroute tussen Kaapstad en Port Elizabeth is ongeveer 700 kilometer lang en brengt u langs de mooiste lagunes, dorpen en schitterende natuurparken. Hoe lang u erover doet? Dat is helemaal aan u. Maar Oryx Travel raadt u aan hier ruim de tijd voor te nemen. Geniet van het prachtige Mossel Bay, breng een bezoek aan het Knysna Elephant Park en spot dolfijnen en walvissen bij Plettenberg Bay. Ook is het mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië. De perfecte combinatie tussen cultuur en natuur!