Peecat
Image default
Tweewielers

10 inch scooterband online kopen

Er zijn veel scooters die uitgerust zijn met 10 inch scooterbanden. Met een lage wegligging en goede wendbaarheid is de 10 inch scooterband een uitstekende maat om te rijden in het drukke stadsverkeer. Je kunt een Vespa kopen, of één van de andere retro scooters. Je kunt ook Sym of Kymco scooter kopen, die vallen onder de GY6 scooters. Dit type Chinese scooter wordt ook vaak geleverd met 10 inch velgen.

 

Goedkope een nieuwe scooterband kopen? Dat doe je uiteraard online, alle topmerken snel bij jou thuis bezorgd.

 

Vespa kopen of andere retro scooter?

Je kunt een luxe Vespa kopen, dan rijd je echt op het neusje van de zalm. Wil je goedkoop scooter rijden maar wel in stijl? Dan is een retro scooter misschien meer iets voor jou. Retro scooters rijden meestal op 10 inch scooterbanden, al zijn er enkele uitzonderingen.

 

De Vespa LX en Vespa S achterband hebben een 10 inch velgmaat, dat geldt niet voor alle Vespa modellen. Houd daar rekening mee!

 

Goede Chinese scooter kopen

De budget retro scooters zijn niet slecht, maar ze worden toch vooral gemaakt om goedkoop te zijn. Kymco en Sym doen daar niet aan mee, deze GY6 scooters worden echt gemaakt op kwaliteit. Denk aan de Kymco Agility, Kymco Sento, Kymco VP50, Kymco DJ en Sym Mio scooters, waarvan de meeste op kleine 10 inch scooterbanden rijden. Deze middenklasse scooters bieden alles waar je naar zoekt in een nieuwe scooter.

 

Welke scooter je ook rijdt, goedkoop scooterbanden kopen doe je uiteraard online.

Voor meer info : https://www.scooterkopenonline.nl