prijs one page website

Professional, Creative Webdesign For Zakendoen!

Waarom een one page website?

Zoals de term al zegt : een one-page website bestaat uit één enkele pagina. steeds vaker komt u dit soort vereenvoudigde websites tegen. one pagers zien er geweldig uit en kunnen in één dag in mekaar wordt gezet. in een korte tijd kunt u dus over een professionele website beschikken. maar een one page website beschikt over nog veel meer voordelen.

Betaalbare webdesign!

Lage kosten : een one page website vereist geen ingewikkelde technische banen en is zo in mekaar gezet. minimale input – maximaal bereik! Weinig cognitie nodig voor een professionele website : veel organisaties menen het hinderlijk om genoeg webteksten te auteurschap voor een website van een normale grote. een one page website heeft u zo gevuld.

Mobiel vriendelijk!

Erg tof voor mobiel : one page websites zorgen voor een gebruiksvriendelijke beleving op mobiel. een groot mazzel is dat bezoekers niet via kleine buttons en menu’s door de website hoeven te navigeren om de juiste verwittiging te vinden. mooie fotografische design! Visuele beleving : one page websites zijn erg visueel en daarmee erg tof om een mooie website te creëren met veel beeldmateriaal.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Belgie: Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen

https://webdevelopmentapp.com/nl/prices.html