Peecat
Image default
Gezondheid

Waarom injectable klinieken de perfect plaats is voor het behandelen van rimpels

Injectable klinieken is een kliniek  die zich gespecialiseerd heeft in cosmetische behandeling zoals een botox behandeling, filler behandeling Amsterdam maar ook faceliften waarvoor je geen operatie moet ondergaan.  Injectable klinieken geeft jou alleen maar advies wat volgens hen de beste oplossing is voor jou specifiek probleem en laat jou volledig vrij bij de keuze van de  behandeling die je wilt ondergaan.

Bij injectable klinieken  heeft men als moto “veiligheid en service  zijn de sleutel tot succes want kwaliteit alleen is niet voldoende”.  Ze laten dus al drek zien dat de kwaliteit bij hen gegarandeerd  word maar dat dit niet voldoende is voor hen,  buiten kwaliteit wil zij ervoor zorgen dat elke behandeling zonder risico is en dat als je vragen hebt dat je altijd bij hen terecht kan.

Bij het selecteren van artsen  hebben ze een strenge selectieprocedure en leiden ze elke nieuwe arts ook nog eens zelf op.  Alle artsen die hier werken zijn aangesloten bij  de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.  Daarbij  worden de artsen continue bijgeschoold  op workshops en congressen waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwigheden in de cosmetische wereld.

De behandeling die zij aanbieden zijn vooral gericht op het wegwerken van rimpels in het gezicht, hals , decolleté of handen. Dit doen ze  met Botox Nijmegen, injectables zoals hyaluronzuur en facelifts.

Sinds kort bied injectable klinieken de “ Happy Lift” aan.  Dit is een soort facelift waarmee ze de behandeling doen met lift draden en word gezien als het revolutionaire  alternatief voor traditionele facelifts.  De voordelen van deze facelift zijn:

–          Kortere hersteltijd
–          Er wordt geen gebruikt gemaakt van  narcose
–          Minder zwelling dan bij een chirurgische facelift
–          Het resultaat is vergelijkbaar met een normale facelift.

Voor meer info : http://injectableklinieken.nl/nl/