Peecat
Image default
Gezondheid

Handen, hals en decolleté behandelen

Het behandelen  van de hals en decolleté is al sinds enige tijd populair omdat dit een plaats is die zichtbaar is en zeker opvalt bij andere mensen.  De verjonging van je handen door middel van fillers  is een  up to date onderwerp dat  nog maar een beperkte populariteit heeft maar mooie gezonden handen hoort er ook bij als je er gezond wil uitzien.  Bij het ouder worden  zijn de handen de plaatsen waar je echt aan ziet wat je ouderdom is, je huid wordt dunner en je krijg pigmentvlekken.  Doordat het onderhuids vetweefsel vermindert  gaan je bloedvaten zichtbaar worden.

De behandeling van je handen is een rimpelbehandeling met fillers omdat men hiermee de beste  en meest natuurlijke resultaten verkrijgen kan.  Omdat fillers voor volume zorgt  gaan je handen er terug jonger uitzien zoals ze waren een paar jaar terug.

De behandeling hals en decolleté  is een behandeling die veel wordt ondergaan en de reden hiervoor is omdat hier de huid er vaker ouder uitziet dan je gezicht  of rest van je lichaam.  De oorzaak dat de huid er hier vaak ouder uitziet is omdat  op deze plaatsen minder talg- en zweetklieren aanwezig zijn. Daardoor droogt de huid sneller uit en is daarom meer vatbaar voor schadelijke zonnestralen waardoor rimpels ontstaan.

Voor deze behandeling gebruikt men ook fillers, net zoals  bij de handenbehandeling.   Opnieuw kiest men voor de fillerbehandeling om deze een natuurlijker effect verkrijgt.    Het resultaat bij een filler behandeling is altijd direct zichtbaar maar ook heel subtiel.   Door het gebruik van fillers gaat de huid strakker worden en gaan de pigmentvlekken in mindere mate aanwezig zijn of zelfs helemaal verdwijnen.  Voor de hals maakt men soms ook gebruik van botox  voor de slappe halslijnen  zodat deze minder gaat hangen.

Voor meer info : http://faceland.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom injectable klinieken de perfect plaats is voor het behandelen van rimpels

aankopen vitamines online

Mo Farrah