Peecat
Image default
Beauty en verzorging

Uw ideale privé-spa

Zoekt u naar een plaats voor een ontspannende massage gecombineerd met wellness? Parein in Beveren is een privé-spa en daarom uw perfecte keuze. Met drie verschillende privé-spa lounges, elk met hun unieke sfeer en faciliteiten, biedt Parein voor ieder wat wils.

Yakarta lounge: Intieme avondsfeer

De Yakarta-lounge staat bekend om zijn intieme, avondlijke ambiance. Hier ligt de nadruk op zelfreflectie en rust. Net als in de andere lounges, staat privacy hoog in het vaandel. Geniet van een afgeschermde buitenlounge met een verwarmde whirlpool, en laat u verwennen met regendouches, scrubzout en ontspanningsproducten. Ook is een massage met wellness mogelijk.

Koan: Ruimte en luxe

De Koan is de grootste unit, in 2022 volledig vernieuwd. Hier vindt u uitgebreide faciliteiten zoals een infraroodcabine en stoomcabine. Buiten geniet u van een privé-tuin met zonnebedden en een verwarmd buitenzwembad, ideaal voor totale ontspanning.

Ibiza: Alleen volwassenen en magische sfeer

De Ibiza-unit is exclusief voor volwassenen en vangt de magische sfeer van het gelijknamige Spaanse eiland. Deze ruime privé-spa heeft een grote whirlpool voor totale rust. Daarnaast biedt de loungehoek met open haard een gezellige plek om te ontspannen.

Boek vandaag nog uw lounge

Bent u geïnspireerd om een wellnesservaring bij de privé-spa van Parein te boeken? Bezoek hun website om de lounge van uw voorkeur te reserveren. Naast de lounge kunt u ook kiezen voor extra’s zoals een heerlijke maaltijd, een fles bubbels, een boeket bloemen, privé-vervoer, een massage en meer. Na een massage en wellness achteraf in deze privé-spa, keert u ontspannen terug. Combineer uw wellnesservaring met een stijlvolle overnachting voor een compleet verwenpakket. Wacht niet langer en reserveer vandaag nog uw plekje bij Parein.

https://www.sauna-parein.nl/