Peecat
Image default
Aanbiedingen

12V led lampen aansluiten

Bent u op zoek naar 12V led lampen voor vochtige ruimtes. Bij Ledlampenfabriek vind u een hoop 12V led lampen in alle soorten en met alle type fittingen. Daardoor vind u bij Ledlampenfabriek altijd een geschikte 12V led lamp.

 

Wat heb ik nodig bij het aansluiten van 12V led lampen

De meeste 12V led lampen kunt u direct aansluiten met een trafo op de stroom. Een trafo wordt gebruikt om de 230V stroom om te vormen naar 12V. 

 

12V lampen dimmen.

Het dimmen van 12V lampen kunt u op twee manieren doen. U kunt gelijk een 12V dimmer kopen die u direct op de lampen kunt aansluiten. U kunt ook een normale dimmer kopen om de lampen te dimmen. Hierbij heeft u dan wel weer een dimbare trafo nodig die u na de dimmer moet aansluiten.

 

Wat voor trafo heb ik nodig?

Het wattage van de lampen is belangrijk als u een trafo koopt. Het totale wattage van de lampen moeten binnen het vermogen van de transformator vallen.

Daarnaast zijn er ook een hoop dimbare 12V lampen waarvoor u dan ook weer een dimbare trafo nodig heeft. Daarom vind u in ons assortiment ook een dimbare trafo voor maximaal 50 watt aan led of een trafo voor maximaal 150 watt aan led verlichting.

 

Bezoek nu de webshop van Ledlampenfabriek als u op zoek bent naar 12V lampen of accessoires!

Voor meer info : http://www.ledlampenfabriek.nl/accessoires/trafo/